Beoordelingen van Miyagi and Jones Utrecht

Recente recensies van Miyagi and Jones Utrecht

5 sterren na 106 reviews

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Asian fusion good voor goede prijs. Onze bel was kapot en de bezorger heeft 10 min buiten gewacht omdat ik telefoon te laat hoorde: chapeau!!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier vaker, normaal heel lekker en goede waarde. Maar deze keer was de bezorging 45 later dan de aangegeven tijd, en een half uur nadat 'de bezorger onderweg was'. Dit is de tweede keer dat het veel te laat bezorgd werd. Ook leek de eend in de poke niet goed te zijn omdat de eend blauw was. Die hebben we dus maar laten liggen, het was immers al te laat om een vervanging te vragen.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heel lekker. Alleen duurde de bezorging erg lang. De kip was daardoor koud en het toetje was gesmolten. :(

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, nog goed warm na bezorging. Bezorging ook snel.

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect! Echt van genoten. Topkwaliteit

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!! De bezorging is ook heel snel. Al meerdere keren hiervan genoten tijdens corona tijd. De service is fantastisch, 1 van de eerste keren kregen we de verkeerde poke bowl. Zonder 1 aarzeling werd meteen de juiste nabezorgd

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging kwam op de vooraf aangegeven tijd en ik werd goed op te hoogte gehouden. Ontzettend vriendelijke bezorger, zeker gezien de vreselijke regenbui. Een grapje en glimlach is altijd fijn! :-) Het eten zelf was prima. De saus van de pokébowl was netjes zoals gevraagd niet eroverheen gedaan. Sushi erg lekker. Dank!

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaak besteld. Normaal via Uber eats. In grote lijnen altijd top! Deze week grotendeels goed maar de kip was erg “zompig” ipv vers/crunchy dat was jammer. Wel heel vriendelijke (Amerikaanse) bezorger.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, maar doordat alles koud/lauw aankwam een stuk minder lekker. Zonde! De bezorgtijd was ook 25 min later dan gepland.

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was ondanks een bevestiging en een update bij vertrek bezorger toch nog 25min later dan verwacht. De sushi was heerlijk. De ribs waren, net als de vorige bestelling, lekker maar toch een beetje overdone

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Vijf gerechten besteld waarvan de fried rice met kip teriyaki de grootste domper was. De rijst was niet goed, hebben het niet gegeten. Maar het was zeker geen fried rice. Het hele gerecht is zo ik de prullenbak verdwenen, enorm zonde. Daarentegen waren de Indian curry sate, duck rolls, mango salade en zoete aardappel frietjes heerlijk. Maar het blijft zonde geld van de fried rice

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, alleen friet was extreem slap en echt niet lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb wel vaker bij Miyagi & Jones besteld. Over het algemeen gewoon lekker en goed. Deze keer viel het helaas tegen. De stokjes en soya saus ontbraken. Ook kregen we een half bakje friet, wat in deze categorie lullig overkomt. Kwaliteit van het eten was als vanouds goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde ruim half uur langer dan gezegd, en het eten was lauw/koud en slap geworden, helaas!

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker!!

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker! Goede prijs/kwaliteit. Ook de kinderen vonden de gerechten lekker.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging 20 minuten te laat. Kwaliteit was OK

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De ossenhaas saté was echt heel taai, niet lekker daardoor en niet te eten, zonde! De Hanoi loempia’s en tiramisu waren wel lekker!

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Nu wat anders besteld omdat mijn gasten niet van sushi houden, maar t was weer superlekker allemaal!!

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

friet was erg slap, en de zakjes om de friet, mini loempia's en springrolls heen waren enorm vet.. echt te vies om aan te raken. We blijven zeker bestellen, smaak was goed! Maar misschien iets anders verpakken of vette producten beter uit laten lekken?

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging duurde wat langer. Logisch door drukte, hier hadden wij geen problemen mee. De kwaliteit van het eten was hierdoor wel slechter als dat ik in het restaurant gewend was. Ik ben groot fan van jullie, maar de zoete aardappelfriet was koud en slap en de rijstbowls waren lauw. Het was lekker, maar erg jammer dat het koud en lauw was. Hopelijk een volgende keer warmer want dit was erg jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! Goed gedaan!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed eten! Porties waren veel groter dan verwacht op basis van de foto’s in het bestelmenu. In het restaurant zelf eten blijft wel lekkerder dan afhalen, want alles wat knapperig moet zijn was nu al wat slapper geworden. Ondanks dat wel super lekker gegeten op mijn verjaardag vandaag!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden o.a. twee Pokébowls (Veggi en met tonijn) en deze waren erg smaakvol en zeker voor herhaling vatbaar. Ook de overige hapje waren erg lekker. De cheese cake smaakte goed, maar wat was aan de zoete kant. We gaan hier zeker nog een keer bestellen

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten prima, heerlijk! We komen ook n keer live eten, nu niet altijd helemaal duidelijk wat het is, maar beetje verrassing ook leuk!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle service en heerlijke, originele sushi! Zeker een aanrader!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De zalm leek niet vers, was echt allemaal een stuk minder lekker dan de vorige keer toen ik had besteld. Leek alsof de poke bowl een dag ervoor was gemaakt en zo uit de koelkast kwam. Was jammer want normaal is het suuuuper lekker bij jullie!!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten erg lekker. Goede portie, goede smaak. Echter; 18.10 besteld, beloofde bezorging 19.10, twee keer gebeld en uiteindelijk om 19.55 eten. Daar word je behoorlijk "hangry" van.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat hebben we dit gemist! Heerlijk gegeten en precies op tijd gebracht! Geweldig :D

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten heerlijk, zoals altijd! Bezorging duurde echter ruim 1,5uur....

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, smakelijk en grote porties. Niks op aan te merken dus! Dit was de eerste keer dat we bij Miyagi & Jones bestelden maar we zullen dit zeker in (nabije) toekomst herhalen.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Jammer dat jullie niet in heel utrecht bezorgen.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en prima hoeveelheid

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt heel erg lekker! Supersnel en alles was nog warm. Mega grote porties!! Hey was echt heerlijk! Dankjewel

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was erg lekker en vers. De gefrituurde garnalen in de sushi waren nog warm. Het werd ook supersnel bezorgd, we wonen dichtbij, maar alsnog hadden we binnen 20 minuten eten, super!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden eten afgehaald. Peking duck was erg lekker, mooi verpakt. Sushi was ook heel lekker, goed op temperatuur, je proeft dat de vis vers is en dat het vers gemaakt was. Absoluut een aanrader!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! De sushirollen waren heel groot en goed gevuld. Het vlees van de spareribs viel er direct af en peking eend pannenkoekjes zijn altijd een aanrader!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Stond al klaar toen ik aankwam, supper snelle service. Daarnaast ook rijkelijk gevulde sushi bowl gegeten, met verse producten echt een heerlijke maaltijd!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd en het eten was heerlijk! Ook de vraag of er aan gegeven kon worden wat er allemaal vegan was werd beantwoord, erg prettig! We merken dat er zo vaak niet wordt gekeken naar de opmerkingen, hier dus wel!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Saus was veels te zoutig. Heb het niet opgegeten.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd bezorg precies op de tijd die ik aangegeven had. Het was erg lekker en ook nog eens lekker grote porties. Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Hadden liever weer lekker bij jullie gedineerd maar prima oplossing zo:) Vond alleen het vlees van de eend ietsjes te droog, en jammer dat de sushi platgedrukt was door dekseltje, maar mocht de pret niet drukken. Bedankt en veel succes de komende tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

😋😋😋😋😋😋😋😋

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goede bezorging. De frietjes en krokante kip nog even onder de grill gedaan- want die waren een beetje slappig geworden.. maar daarna niet minder lekker😊

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch eten, net als in het restaurant!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ooit gegeten in het restaurant en dat was echt erg lekker. De afhaalmaaltijd van vandaag was echter vrij matig. Dressing zat al op de poké bowls, waardoor ze wat soppig waren. De kip strips waren taai ipv crunchy. De sushi had tegen de warme zoete aardappel aangelegen in de tas en was daardoor wat vreemd van textuur. De zoete aardappel was na opwarmen wel prima.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel vaker bij Miyagi en Jones gegeten we vonden de kwaliteit en smaak geweldig daarom nu op moederdag besteld via take away ..de smaak was nu veel minder crispy en gevarieerd . Bij de zalm pokiebowl was er veel te dressing over heen gedaan , de vis met rijst was kleffig geworden door bakje waar het inzat .De eend was droog met weinig saus .De frites ook slap. De volgende keer (wanneer het kan) gaan we gewoon weer in het restaurant eten . nb. de sushi en ossehaas spiesjes waren erg lekker !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The delivery was on time, the packing of the dishes was good and the food was delicious!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was zoals altijd heerlijk en vers behalve de rijst met vis, zompig, te doorbakken en smakeloos. Jammer.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot volgende keer! :-)

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, bedankt! Erg prettig verpakt ook allemaal! We bestellen zeker nogmaals!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! De Peking eend miste de krokante huid die je in het restaurant wel hebt. Voor de rest heerlijk, zal wel door de verpakking komen. Vooral de springroll was verassend lekker. Sushi top!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service, snel besteld en heerlijk gegeten!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel lekker

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten en prijs kwaliteit was prima.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel heel erg goed en lekker. Zeker voor herhaling vatbaar

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Graag ook in Rijnsweerd bezorgen! Dan bestel ik veel vaker! Is echt niet verder dan bv tuinwijk of tuindorp

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker! Smaakvolle sushi en grote porties. Snelle bezorging.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. De porties waren voldoende en de bezorging verliep fijn qua communicatie (mails met verwachte bezorgtijd en tijdstip van vertrek bezorger).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Quick delivery! The duck pancakes were very good, also the crispy chicken and sushi! But the beef satay was not what we expected- more like a curry of sorts. Unfortunately we couldn't really eat it.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super grote porties, op smaak en prima temperatuur! Was heerlijk. Alleen de frietjes wat slap. Maar verder prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch eten, echt super lekker! Heeerlijk 👌🏽

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere bowls, alleen mis ik wasabi, misschien een idee om dit standaard toe te voegen?

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is enorm lekker! Bezorging ook op tijd :)

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste pokebowl van Utrecht!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Absolute aanrader, goede smaken en ruime porties, we hadden eigenlijk wat teveel besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Het waren grote porties, we hebben er 2 dagen heerlijk van kunnen eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging kwam echt stip op tijd, super! Het eten was erg lekker, zeker de sushi rolls. Ik had een goed gevulde pokebowl (erg groot) met een goede hoeveelheid saus. Enige mogelijke nadeel is dat er een aardige hoeveelheid rijst bij zat, maar ik hou daar wel van!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat fijn dat jullie open zijn voor afhaal/bezorg, zo kunnen we onze locals blijven supporten. De bowls waren super lekker en de kip erg smakelijk. De frietjes hadden wat meer gekruid/pittiger mogen worden/gemogeb, maar met de goede mayo portie was het nog steeds smullen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

smaak viel tegen en daarbij teveel rijst

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was mooi op tijd en het eten was fantastisch. We hadden koude en warme gerechten. Dit zat goed apart verpakt. De verschillende gerechtjes zagen er goed uit, feestelijk! We hadden ook iets te vieren en smaakten fantastisch.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ordered for the first time from Miyagi. 1. Food: a. MISS CALIFORNIA sushi - Loved it! b. SPICY SECHUAN HEN - Unsatisfied. We did not like it. It did not taste like freshly made food. It was cold and chewy. Ruined the experience. c. MINI SPRING ROLL - Partially satisfied. It was "okay". . 2. Delivery - On time. Satisfied.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelproces verliep uitstekend, bezorging prima op tijd. Kwaliteit van het eten is heel goed. Er zaten een paar gerechten bij die we wat minder vonden, maar dat is ook een kwestie van smaak.De ossenhaas saté was een beetje taai. Maar de rest was heerlijk, we gaan zeker nog eens bestellen.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was harstikke lekker. Gaan we zeker weer bestellen. Bezorging duurde heel lang: eten was een half uur na de ingeschatte bezorgtijd bezorgd, en 1,5 uur na plaatsen bestelling. Bezorger was heel vriendelijk.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super fijn dat de optie ophalen beschikbaar is. Zo kan ik vanuit Nieuwegein toch nog van mijn favo gerechten genieten!! Heb genoten!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was weer heerlik zoals altijd en het was precies op tijd klaar om af te halen! Tip: voeg altijd bij je bestelling ook een duck crepe en cheesecake toe!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een goede ervaring - snelle levering, supervriendelijke bezorger, gerechten van topkwaliteit, heerlijke smaken. We hadden M&J niet echt op de radar staan ​​voor thuisbezorging, maar we gaan in de toekomst zeker vaker bestellen!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was ongeveer rond de tijd van ophalen klaar, ik had gekozen voor zelf ophalen wat me fijner leek dan bezorgen. (Overigens heb ik bezorgen niet uitgeprobeerd) Toen ik wegreed werd het iets drukker dus ik was blij dat ik het eten al had. Het eten was erg lekker, ik had veel verschillende dingen gekozen,, ook was het nog goed warm en allemaal goed verpakt! Ik vind het een aanrader en zeker eentje om nog een keer te bestellen!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke poké bowls, Zelfs iets voor het afgesproken tijdstip bezorgd, Met een hartelijke glimlach van de bezorger, heerlijk!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten middels afhaal menu, stond al klaar voor ons toen we langsbrengen en goed bereiding!!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele vriendelijke bezorger. Ik had last minute bedacht om in het park te blijven eten en dit was geen enkel probleem voor de beste man. Het eten werd bezorgd met een grote glimlach. De kwaliteit was zoals we gewend zijn: heerlijke sushi!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Verse ingrediënten, onwijs goed op elkaar afgestemd. De prijs-kwaliteit verhouding is TOP! Ik ga hier vaker bestellen, een aanrader!!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Frisse blik op sushi maken. Leuke variaties.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! De bestelling was stipt op tijd, nog helemaal warm en kwam in heel handige bakjes. De Peking Duck Crepes zijn mijn favoriet en absoluut aan te raden.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een bestelling geplaatst bij Miyagi and Jones, keurig binnen de aangegeven tijd bezorgd, eten was heerlijk en goed op temperatuur, goed verpakt. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Niet bekend met dit bedrijf. Wij zijn voornamelijk fan van shizen restaurant die ook goed bekend is in de omgeving. Vind dit toch iets beter. Versere producten. Goede afhaal en vriendelijk in de corona tijd. Zeker een blijvertje naast Shizen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten zoals eigenlijk altijd. Op de eigen site kun je nog meer overheerlijke gerechten bestellen dan op thuisbezorgd. De sushi met ebi en tonijn was ondanks dat hij wat gehusseld was echt extreem lekker en vers. Echt optimaal genoten.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heerlijk. Maar honey spareribs vielen enorm tegen. Hompen vet vlees zonder uitgesproken smaak. Na twee happen heb ik de spareribs weggegooid ... en ik kan mij niet herinneren wanneer ik dat voor het laatst met eten heb gedaan. Jammer, maar dan weten we dat ook weer.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een feestje, dat we Miyagi and Jones nu ook thuis kunnen eten! Het was weer voortreffelijk en om het af te toppen hadden we de cheesecake als toetje! We komen snel weer langs!!