Beoordelingen van Miyagi and Jones Utrecht

Recente recensies van Miyagi and Jones Utrecht

5 sterren na 192 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Enig verbeterpuntje wat we kunnen geven is dat er wat meer zout of andere kruiden op de Edamame had gemogen.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is erg machtig. Ze smaken allemaal een beetje hetzelfde. Je krijgt wel veel voor 9.50 per rol.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Leuke bediening, lekker eten echter zowel de portie als de versheid van met name tonijn was aanzienlijk minder dan de vorige 3 keer. Jammer.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi en super goed rekening gehouden met de zwangere, echt gesmuld! Aanrader!!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super gegeten, de zalm teri yaki rijst bowl deed mijn vriend aan het eten in China denken.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en goede service. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals altijd weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kerst sushi box was echt heerlijk! Hele andere combinaties dan wat je normaal tegenkomt. Je proeft dat het heel vers is en de smaken komen goed bij elkaar. De zoete aardappelfrietjes waren wel al koud bij bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sweet potatoes were very soft and not crunchy at all, perhaps look for other way to pack them so that the potatoes do not lose their crunchy.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Crispy Combo Box was weer heerlijk!!!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker eten, goed samengesteld en met duidelijke instructie voor eventueel opwarmen of garnering. Bezorging na een uur, zoals aangegeven op de site (zelfs op een zaterdag).

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke hapjes en meer dan genoeg!!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben enorm genoten van de Holiday Box. Goede beschrijving wat je zelf moet doen om er een feest van te maken. Voor herhaling vatbaar!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn trouwe gasten van jullie geweldige restaurant maar nooit eerder take away gedaan. Zijn er voor uit Vleuten komen rijden met ontzettend veel zin. Maar helaas was het echt heel erg slecht. Koud bij thuiskomst (15 minuten rijden) - sushi heel taai en rond uit vies. Echt heel erg jammer. Grote teleurstelling. 😞

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel en smaakvol eten! Onze nieuwe favo🤗

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend! Het eten wat heerlijk, goed om temperatuur en het was lekker veel! Alles deed mij denken aan een avondje uit eten bij Miyagi & Jones. Bedankt!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten! Echt een aanrader.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker gevarieerde box, we hebben echt genoten van een Miyagi & Jones avondje thuis. Kleine tip: wij hebben de instructies voor de ovengerechten exact gevolgd, maar de gerechten kwamen er lauw uit. Misschien ietsje langer, verder helemaal top! Heel erg bedankt en succes komende tijd!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke bijzondere feestelijke sushi. Er zit geen saai of simpel stukje bij, maar hier betaal je dan ook voor. Vind het een prijzig doosje maar sushi was heerlijk. Zo wordt 2e kerstdag n feestje!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden de holiday box besteld en die was erg goed! Alles was aanwezig om het eten mooi op te dienen, zoals de bananen bladen. Kortom, zeker voor herhaling vatbaar

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker en goede service.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd weer een feestjes! Voor het eerst afgehaald en het was heerlijk. Genoten van de holiday box, echt een aanrader

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Waaauw, super lekker, mega veel en goede kwaliteit voor de prijs en super leuk en bijzonder verpakt om een mooi kerstdiner van te maken.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben in coronatijd de holidaybox thuis laten bezorgen. We hebben heeeeerlijk gegeten, het eten was van topkwaliteit, de bezorging was stipt op tijd en de inhoud van de holiday box was ook perfect. En dat voor een schappelijke prijs. Chapeau!

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De borrelbox afgehaald, het was allemaal erg lekker, alleen de carpaccio was wat taai. Wanneer gaan jullie bezorgen in postcode gebied 3524? Dan maak ik wel reclame.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Awesome special sushi and spot on delivery!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi (vooral die met eend) was echt heel erg lekker.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger(s) kwamen de bestelling vrolijk afleveren. Eten was heerlijk alleen zijn de warmte gerechten (net als de andere keren) nooit helemaal warm. Dat is ook lastig met dit soort eten. De sushibox was een andere dan we besteld hadden. Maar dat maakt het weer een avontuurlijk etentje. Sushi's waren heerlijk. Ik denk dat het de speciale feestdagenbox was in plaats van de crunchy bos die we besteld hadden. Het zou overigens fijn zijn als er een korte toelichting van de verschillende sushi's bij had gezeten. Dan weet je wat je eet. Maar box zag er heel mooi uit. Het werd een gezellige avond.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker & goede hoeveelheid!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk en er was zelfs een gratis taartje toegevoegd! Heel veel dank!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Van te voren gebeld om te vragen welke sushi er precies in de box zat omdat ik de sushi die er niet in zat los wilde bestellen. Zo gezegd, zo gedaan. Helaas bleek er bij het openen toch andere sushi in de box te zitten dan telefonisch aangegeven waardoor we met veel dezelfde hapjes zaten. De smaak van de sushi was wel top!

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik vind heel stom om te zeggen maar op de grote loempia's en zoete aardappel frietjes was de rest eigenlijk echt niet lekker.. Het leek wel of alles er als sinds vanmorgen lag en al gefrituurd was en dan nog even in de oven opgewarmd was. Het was lauw, de inktvis ringen en kleine loempia's waren taai en sompig en de sushi was een vonkje rijst.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is elke keer echt super lekker! We geven altijd bij de opmerking door dat iemand een allergie heeft en dan worden we netjes gebeld met de opties. Bezorging is ook top, vaak lekker snel!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Not as good as eating in. Flavours are lost when it gets cold. Things dry out when u re-heat them. Not their fault, due to corona.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd en erg lekker eten!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke toetjes besteld en kwamen op de afgesproken tijd.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was echt heerlijk! Zeker een aanrader als je echt lekkere sushi wilt. Bezorging was ook goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Onwijs lekkere sushi!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De veggy poke wordt niet met de beschreven saus geleverd (sriracha/truffel)

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en meer dan ik verwacht had

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en aardige bezorger

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 box was de sushi behoorlijk gehusseld, zag er dus wat minder lekker uit, maar alles smaakte super lekker!!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt suuuuper lekkere sushi bowl en die dumplings (wel wat duur) maar geweldig! 😍 Deze tent nu helemaal ontdekt, dus hier gaan snel meer bestellingen volgen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer helemaal prima. Goede kwaliteit en hoeveelheid. Ribs waren weer geweldig. Nieuw geprobeerde sushi roll was niet onze favoriet maar leuk om te proberen

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stuk Minder lekker dan vorige keer. Taaie sushi en inktvisringen. Ebi tempura wel heel lekker.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Teleurstellend. Sushi box besteld twv 40 euro en dan mag je wel wat kwaliteit verwachten. Sushi smaakte oud, muf en sauzen waren te overheersend aanwezig. Simpelweg helemaal niet lekker. Jammer, hadden er meer van verwacht.

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was mooi op tijd. Ik had de crunchy sushibox besteld maar de sushi was totaal niet crunchy. Sushi was verder lekker, zag er verzorgd en kwam in een mooie doos.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker! Bezorging was snel, eten was warm. Tip: mogelijkheid om ook bij kleine hoeveelheid sushi te kunnen variëren,zou fijn zijn.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Smaakvol gepresenteerd.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bijzondere sushi, bijzonder lekker ook! Fijne service ook met een glimlach. Ik kom absoluut terug!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten maar niet warm door verlate bezorging

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden de miyagi sushi box en het was echt heel lekker (en anders dan saaie sushiboxen bij andere). Bezorging was heel vriendelijk!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Koreaanse beef en Poke zalm waren perfect. Friet een beetje klef, maar wel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd heel snel bezorgd. Top kwaliteit!! Zeker een aanrader.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker gegeten, de zoete aardappel friet is zeker aan te bevelen (porties mogen wel groter ;)

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere Sushi, spare ribs en Peking duck

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is heerlijk, bezorging duurde bijna 1,5uur

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heel lekker! Enige minpuntje was dat er verschillende bakjes met saus bij zaten, maar dat daar niet op gezet was bij welk gerecht het hoorde.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker qua smaak maar in plaats van gebakken rijst zat er gewone witte rijst bij en de hoeveelheid vlees/ zalm stelde ons teleur.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duidelijke bestelauto, fijn dat je ook ruim van te voren kan bestellen. Prima kwaliteit, opties zijn groter dan verwacht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Kapot goed.

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer groenten in de chicken teriyaki, top Prima prijs- kwaliteit

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kip was goed, maar de saus karakterloos De sushi was vergelijkbaar met de gemiddelde supermarkt en dus verre van de kwaliteit van vroeger

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is een stuk beter in het restaurant zelf, dus als het weer mag komen we dan nog eens eten. Op zich was het wel lekker, maar het eten was niet zo warm meer en het blijft lastig om knapperige dingen (zoals frietjes en tempura etc) ook knapperig af te leveren. Wellicht kunnen jullie daar nog wat meer rekening mee houden in het afhaalmenu? Sushi hadden we nu niet, maar we kunnen ons voorstellen dat die wel nog steeds net zo lekker zou zijn als in het restaurant, net als de pokebowls! Natuurlijk wil je ook genoeg keuze geven, maar het is wel zonde van de kwaliteit. Heel veel succes in deze lastige tijd... :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden ruim 2,5 uur voor de gewenste aflevertijd (19.00 uur) onze bestelling geplaatst. Helaas kwam het eten pas een half uur later dan gevraagd. We ontvingen een mailtje (om 18.55 uur) dat ons eten onderweg was, maar dit werd pas ruim een half uur daarna bezorgd waardoor het eten dat warm hoorde te zijn koud was en vice versa. Vermoedelijk door de lange bezorgtijd waren de miniloempias behoorlijk zompig. De smaken zelf waren wel echt prima, met name van de sushi.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg goed. De Szechuan saus had wat mij betreft wel echt nog véél pittiger gemogen, maar ik begrijp dat je in Nederland niet alles kunt willen wat dat betreft :)

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer superlekker!!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Thuis kunnen genieten van de heerlijke gerechten. Top! Hoop gauw weer op locatie te kunnen eten.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden voor personen het volgende besteld: de poké bowl zalm, de rice bowl chicken teri yaki, en als side dishes de peking duck crêpes, honey ribs, handmade dumplings en de zoete aardappelfrietjes. Dit hebben we niet allemaal op kunnen krijgen, hoewel we beide goede eters zijn; we hadden beter maar 2 side dishes erbij kunnen doen ipv 4, maar konden niet kiezen :). Het eten werd 2 minuten voor de gekozen bezorgtijd bezorgd; echt top! Alles heeft goed gesmaakt, met name de poké bowl en de peking duck crêpes. Alleen de zoete aardappelfrietjes waren niet zo bijzonder en bovendien vrij slap, maar ik kan me voorstellen dat het lastig is om deze goed knapperig te houden als dit eerst 20 minuten onderweg is naar het bezorgadres. Na 3 minuten in onze airfryer waren ze heerlijk knapperig. Wij bestellen hier zeker nog eens.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en gevarieerd gegeten! En het was goed warm!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Asian fusion good voor goede prijs. Onze bel was kapot en de bezorger heeft 10 min buiten gewacht omdat ik telefoon te laat hoorde: chapeau!!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier vaker, normaal heel lekker en goede waarde. Maar deze keer was de bezorging 45 later dan de aangegeven tijd, en een half uur nadat 'de bezorger onderweg was'. Dit is de tweede keer dat het veel te laat bezorgd werd. Ook leek de eend in de poke niet goed te zijn omdat de eend blauw was. Die hebben we dus maar laten liggen, het was immers al te laat om een vervanging te vragen.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heel lekker. Alleen duurde de bezorging erg lang. De kip was daardoor koud en het toetje was gesmolten. :(

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, nog goed warm na bezorging. Bezorging ook snel.

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect! Echt van genoten. Topkwaliteit

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!! De bezorging is ook heel snel. Al meerdere keren hiervan genoten tijdens corona tijd. De service is fantastisch, 1 van de eerste keren kregen we de verkeerde poke bowl. Zonder 1 aarzeling werd meteen de juiste nabezorgd

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging kwam op de vooraf aangegeven tijd en ik werd goed op te hoogte gehouden. Ontzettend vriendelijke bezorger, zeker gezien de vreselijke regenbui. Een grapje en glimlach is altijd fijn! :-) Het eten zelf was prima. De saus van de pokébowl was netjes zoals gevraagd niet eroverheen gedaan. Sushi erg lekker. Dank!

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaak besteld. Normaal via Uber eats. In grote lijnen altijd top! Deze week grotendeels goed maar de kip was erg “zompig” ipv vers/crunchy dat was jammer. Wel heel vriendelijke (Amerikaanse) bezorger.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, maar doordat alles koud/lauw aankwam een stuk minder lekker. Zonde! De bezorgtijd was ook 25 min later dan gepland.

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was ondanks een bevestiging en een update bij vertrek bezorger toch nog 25min later dan verwacht. De sushi was heerlijk. De ribs waren, net als de vorige bestelling, lekker maar toch een beetje overdone

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Vijf gerechten besteld waarvan de fried rice met kip teriyaki de grootste domper was. De rijst was niet goed, hebben het niet gegeten. Maar het was zeker geen fried rice. Het hele gerecht is zo ik de prullenbak verdwenen, enorm zonde. Daarentegen waren de Indian curry sate, duck rolls, mango salade en zoete aardappel frietjes heerlijk. Maar het blijft zonde geld van de fried rice

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, alleen friet was extreem slap en echt niet lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb wel vaker bij Miyagi & Jones besteld. Over het algemeen gewoon lekker en goed. Deze keer viel het helaas tegen. De stokjes en soya saus ontbraken. Ook kregen we een half bakje friet, wat in deze categorie lullig overkomt. Kwaliteit van het eten was als vanouds goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde ruim half uur langer dan gezegd, en het eten was lauw/koud en slap geworden, helaas!

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker!!

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker! Goede prijs/kwaliteit. Ook de kinderen vonden de gerechten lekker.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging 20 minuten te laat. Kwaliteit was OK

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De ossenhaas saté was echt heel taai, niet lekker daardoor en niet te eten, zonde! De Hanoi loempia’s en tiramisu waren wel lekker!

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Nu wat anders besteld omdat mijn gasten niet van sushi houden, maar t was weer superlekker allemaal!!

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

friet was erg slap, en de zakjes om de friet, mini loempia's en springrolls heen waren enorm vet.. echt te vies om aan te raken. We blijven zeker bestellen, smaak was goed! Maar misschien iets anders verpakken of vette producten beter uit laten lekken?

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging duurde wat langer. Logisch door drukte, hier hadden wij geen problemen mee. De kwaliteit van het eten was hierdoor wel slechter als dat ik in het restaurant gewend was. Ik ben groot fan van jullie, maar de zoete aardappelfriet was koud en slap en de rijstbowls waren lauw. Het was lekker, maar erg jammer dat het koud en lauw was. Hopelijk een volgende keer warmer want dit was erg jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! Goed gedaan!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed eten! Porties waren veel groter dan verwacht op basis van de foto’s in het bestelmenu. In het restaurant zelf eten blijft wel lekkerder dan afhalen, want alles wat knapperig moet zijn was nu al wat slapper geworden. Ondanks dat wel super lekker gegeten op mijn verjaardag vandaag!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden o.a. twee Pokébowls (Veggi en met tonijn) en deze waren erg smaakvol en zeker voor herhaling vatbaar. Ook de overige hapje waren erg lekker. De cheese cake smaakte goed, maar wat was aan de zoete kant. We gaan hier zeker nog een keer bestellen

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten prima, heerlijk! We komen ook n keer live eten, nu niet altijd helemaal duidelijk wat het is, maar beetje verrassing ook leuk!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle service en heerlijke, originele sushi! Zeker een aanrader!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De zalm leek niet vers, was echt allemaal een stuk minder lekker dan de vorige keer toen ik had besteld. Leek alsof de poke bowl een dag ervoor was gemaakt en zo uit de koelkast kwam. Was jammer want normaal is het suuuuper lekker bij jullie!!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten erg lekker. Goede portie, goede smaak. Echter; 18.10 besteld, beloofde bezorging 19.10, twee keer gebeld en uiteindelijk om 19.55 eten. Daar word je behoorlijk "hangry" van.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat hebben we dit gemist! Heerlijk gegeten en precies op tijd gebracht! Geweldig :D

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten heerlijk, zoals altijd! Bezorging duurde echter ruim 1,5uur....

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, smakelijk en grote porties. Niks op aan te merken dus! Dit was de eerste keer dat we bij Miyagi & Jones bestelden maar we zullen dit zeker in (nabije) toekomst herhalen.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Jammer dat jullie niet in heel utrecht bezorgen.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en prima hoeveelheid

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt heel erg lekker! Supersnel en alles was nog warm. Mega grote porties!! Hey was echt heerlijk! Dankjewel

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was erg lekker en vers. De gefrituurde garnalen in de sushi waren nog warm. Het werd ook supersnel bezorgd, we wonen dichtbij, maar alsnog hadden we binnen 20 minuten eten, super!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden eten afgehaald. Peking duck was erg lekker, mooi verpakt. Sushi was ook heel lekker, goed op temperatuur, je proeft dat de vis vers is en dat het vers gemaakt was. Absoluut een aanrader!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! De sushirollen waren heel groot en goed gevuld. Het vlees van de spareribs viel er direct af en peking eend pannenkoekjes zijn altijd een aanrader!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Stond al klaar toen ik aankwam, supper snelle service. Daarnaast ook rijkelijk gevulde sushi bowl gegeten, met verse producten echt een heerlijke maaltijd!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd en het eten was heerlijk! Ook de vraag of er aan gegeven kon worden wat er allemaal vegan was werd beantwoord, erg prettig! We merken dat er zo vaak niet wordt gekeken naar de opmerkingen, hier dus wel!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Saus was veels te zoutig. Heb het niet opgegeten.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd bezorg precies op de tijd die ik aangegeven had. Het was erg lekker en ook nog eens lekker grote porties. Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Hadden liever weer lekker bij jullie gedineerd maar prima oplossing zo:) Vond alleen het vlees van de eend ietsjes te droog, en jammer dat de sushi platgedrukt was door dekseltje, maar mocht de pret niet drukken. Bedankt en veel succes de komende tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

😋😋😋😋😋😋😋😋

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goede bezorging. De frietjes en krokante kip nog even onder de grill gedaan- want die waren een beetje slappig geworden.. maar daarna niet minder lekker😊

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch eten, net als in het restaurant!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ooit gegeten in het restaurant en dat was echt erg lekker. De afhaalmaaltijd van vandaag was echter vrij matig. Dressing zat al op de poké bowls, waardoor ze wat soppig waren. De kip strips waren taai ipv crunchy. De sushi had tegen de warme zoete aardappel aangelegen in de tas en was daardoor wat vreemd van textuur. De zoete aardappel was na opwarmen wel prima.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel vaker bij Miyagi en Jones gegeten we vonden de kwaliteit en smaak geweldig daarom nu op moederdag besteld via take away ..de smaak was nu veel minder crispy en gevarieerd . Bij de zalm pokiebowl was er veel te dressing over heen gedaan , de vis met rijst was kleffig geworden door bakje waar het inzat .De eend was droog met weinig saus .De frites ook slap. De volgende keer (wanneer het kan) gaan we gewoon weer in het restaurant eten . nb. de sushi en ossehaas spiesjes waren erg lekker !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The delivery was on time, the packing of the dishes was good and the food was delicious!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was zoals altijd heerlijk en vers behalve de rijst met vis, zompig, te doorbakken en smakeloos. Jammer.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot volgende keer! :-)

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, bedankt! Erg prettig verpakt ook allemaal! We bestellen zeker nogmaals!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! De Peking eend miste de krokante huid die je in het restaurant wel hebt. Voor de rest heerlijk, zal wel door de verpakking komen. Vooral de springroll was verassend lekker. Sushi top!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service, snel besteld en heerlijk gegeten!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel lekker

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten en prijs kwaliteit was prima.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel heel erg goed en lekker. Zeker voor herhaling vatbaar

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Graag ook in Rijnsweerd bezorgen! Dan bestel ik veel vaker! Is echt niet verder dan bv tuinwijk of tuindorp

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker! Smaakvolle sushi en grote porties. Snelle bezorging.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. De porties waren voldoende en de bezorging verliep fijn qua communicatie (mails met verwachte bezorgtijd en tijdstip van vertrek bezorger).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Quick delivery! The duck pancakes were very good, also the crispy chicken and sushi! But the beef satay was not what we expected- more like a curry of sorts. Unfortunately we couldn't really eat it.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super grote porties, op smaak en prima temperatuur! Was heerlijk. Alleen de frietjes wat slap. Maar verder prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch eten, echt super lekker! Heeerlijk 👌🏽

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere bowls, alleen mis ik wasabi, misschien een idee om dit standaard toe te voegen?

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is enorm lekker! Bezorging ook op tijd :)

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste pokebowl van Utrecht!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Absolute aanrader, goede smaken en ruime porties, we hadden eigenlijk wat teveel besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Het waren grote porties, we hebben er 2 dagen heerlijk van kunnen eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging kwam echt stip op tijd, super! Het eten was erg lekker, zeker de sushi rolls. Ik had een goed gevulde pokebowl (erg groot) met een goede hoeveelheid saus. Enige mogelijke nadeel is dat er een aardige hoeveelheid rijst bij zat, maar ik hou daar wel van!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat fijn dat jullie open zijn voor afhaal/bezorg, zo kunnen we onze locals blijven supporten. De bowls waren super lekker en de kip erg smakelijk. De frietjes hadden wat meer gekruid/pittiger mogen worden/gemogeb, maar met de goede mayo portie was het nog steeds smullen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

smaak viel tegen en daarbij teveel rijst

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was mooi op tijd en het eten was fantastisch. We hadden koude en warme gerechten. Dit zat goed apart verpakt. De verschillende gerechtjes zagen er goed uit, feestelijk! We hadden ook iets te vieren en smaakten fantastisch.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ordered for the first time from Miyagi. 1. Food: a. MISS CALIFORNIA sushi - Loved it! b. SPICY SECHUAN HEN - Unsatisfied. We did not like it. It did not taste like freshly made food. It was cold and chewy. Ruined the experience. c. MINI SPRING ROLL - Partially satisfied. It was "okay". . 2. Delivery - On time. Satisfied.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelproces verliep uitstekend, bezorging prima op tijd. Kwaliteit van het eten is heel goed. Er zaten een paar gerechten bij die we wat minder vonden, maar dat is ook een kwestie van smaak.De ossenhaas saté was een beetje taai. Maar de rest was heerlijk, we gaan zeker nog eens bestellen.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was harstikke lekker. Gaan we zeker weer bestellen. Bezorging duurde heel lang: eten was een half uur na de ingeschatte bezorgtijd bezorgd, en 1,5 uur na plaatsen bestelling. Bezorger was heel vriendelijk.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super fijn dat de optie ophalen beschikbaar is. Zo kan ik vanuit Nieuwegein toch nog van mijn favo gerechten genieten!! Heb genoten!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was weer heerlik zoals altijd en het was precies op tijd klaar om af te halen! Tip: voeg altijd bij je bestelling ook een duck crepe en cheesecake toe!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een goede ervaring - snelle levering, supervriendelijke bezorger, gerechten van topkwaliteit, heerlijke smaken. We hadden M&J niet echt op de radar staan ​​voor thuisbezorging, maar we gaan in de toekomst zeker vaker bestellen!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was ongeveer rond de tijd van ophalen klaar, ik had gekozen voor zelf ophalen wat me fijner leek dan bezorgen. (Overigens heb ik bezorgen niet uitgeprobeerd) Toen ik wegreed werd het iets drukker dus ik was blij dat ik het eten al had. Het eten was erg lekker, ik had veel verschillende dingen gekozen,, ook was het nog goed warm en allemaal goed verpakt! Ik vind het een aanrader en zeker eentje om nog een keer te bestellen!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke poké bowls, Zelfs iets voor het afgesproken tijdstip bezorgd, Met een hartelijke glimlach van de bezorger, heerlijk!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten middels afhaal menu, stond al klaar voor ons toen we langsbrengen en goed bereiding!!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele vriendelijke bezorger. Ik had last minute bedacht om in het park te blijven eten en dit was geen enkel probleem voor de beste man. Het eten werd bezorgd met een grote glimlach. De kwaliteit was zoals we gewend zijn: heerlijke sushi!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Verse ingrediënten, onwijs goed op elkaar afgestemd. De prijs-kwaliteit verhouding is TOP! Ik ga hier vaker bestellen, een aanrader!!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Frisse blik op sushi maken. Leuke variaties.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! De bestelling was stipt op tijd, nog helemaal warm en kwam in heel handige bakjes. De Peking Duck Crepes zijn mijn favoriet en absoluut aan te raden.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een bestelling geplaatst bij Miyagi and Jones, keurig binnen de aangegeven tijd bezorgd, eten was heerlijk en goed op temperatuur, goed verpakt. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Niet bekend met dit bedrijf. Wij zijn voornamelijk fan van shizen restaurant die ook goed bekend is in de omgeving. Vind dit toch iets beter. Versere producten. Goede afhaal en vriendelijk in de corona tijd. Zeker een blijvertje naast Shizen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten zoals eigenlijk altijd. Op de eigen site kun je nog meer overheerlijke gerechten bestellen dan op thuisbezorgd. De sushi met ebi en tonijn was ondanks dat hij wat gehusseld was echt extreem lekker en vers. Echt optimaal genoten.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heerlijk. Maar honey spareribs vielen enorm tegen. Hompen vet vlees zonder uitgesproken smaak. Na twee happen heb ik de spareribs weggegooid ... en ik kan mij niet herinneren wanneer ik dat voor het laatst met eten heb gedaan. Jammer, maar dan weten we dat ook weer.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een feestje, dat we Miyagi and Jones nu ook thuis kunnen eten! Het was weer voortreffelijk en om het af te toppen hadden we de cheesecake als toetje! We komen snel weer langs!!